This is the new home of the egghelp.org community forum.
All data has been migrated (including user logins/passwords) to a new phpBB version.


For more information, see this announcement post. Click the X in the top right-corner of this box to dismiss this message.

[SOLVED] Date | time | Unix time

Requests for complete scripts or modifications/fixes for scripts you didn't write. Response not guaranteed, and no thread bumping!
User avatar
Arnold_X-P
Master
Posts: 226
Joined: Mon Oct 30, 2006 12:19 am
Location: DALnet - Trinidad - Beni - Bolivia
Contact:

Post by Arnold_X-P »

thanks heartbroken, thank you again
.:an ideal world:. www.geocities.ws/chateo/yo.htm
my programming place /server ix.scay.net:7005
User avatar
bayo
Voice
Posts: 15
Joined: Tue Jan 25, 2022 4:14 pm
Location: Bulgaria
Contact:

Post by bayo »

Hi, when I try to add it to my bot and chanset it it shows:

[18:27:25] <BAYO> .chanset #Forbidden +wtime
[18:27:25] <ec|ipse> Error trying to set +wtime for #Forbidden, invalid mode.

Any help? :oops:
User avatar
CrazyCat
Revered One
Posts: 1252
Joined: Sun Jan 13, 2002 8:00 pm
Location: France
Contact:

Post by CrazyCat »

Which of the scripts in the thread do you try ?
The functionnal one is from heartbroken @ 14/11/2021 16:28
B
Bosco
Voice
Posts: 9
Joined: Mon Oct 31, 2022 10:57 pm

Post by Bosco »

<03@Freebsd> Connection failor! Unsupported URL type "https" <--- work but this thing spawn every time check .t


<03@Freebsd> 04 »04 North America »04 Canada »04 Ontario »04 London : Current local time: 7:53:53 pm Date: Wednesday 1 March 2023 Time zone: EST (Eastern Standard Time) Current time zone offset: -05:00 hours
<03@Freebsd> NOW: EST Eastern Standard Time 06 Nov 2022 Sunday 06 Nov 2022 at 1:00:00 am local time to 12 Mar 2023 Sunday 12 Mar 2023 at 2:00:00 am local time, the time changes to 3:00:00 am Offset: UTC -5:00 DST ended on 06 Nov 2022, clocks moved back 1 hour; from 2:00:00 am to 1:00:00 am
User avatar
CrazyCat
Revered One
Posts: 1252
Joined: Sun Jan 13, 2002 8:00 pm
Location: France
Contact:

Post by CrazyCat »

This is probably because the register https is started only when the script is loaded, and peharps you have another script which unregister it.
Post Reply